Powered By Blogger

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Google+2014′ DE ELDİVENLER ÇOK SICAK
























2014 Eldiven Son Trendleri

Eldiven deyince akla bizleri soğuktan ya da sıcaktan koruyacak el giysileri gelir. Kaynağı İran’dan gelen eldivenler bu gün artık vazgeçemediğimiz aksesuarların başında geliyor. Sizde Kışın kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu son günlerde eldivende son trend ne? Sezonda son trend eldiven modelleri neler? öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Aslında varlığını daha çok kış aylarında hissettiren eldivenleri sadece ellerimizi ısıtmak için değil şıklığınıza şıklık katmak  için hayatımızda varlar.
Sezonda son trend eldivenlere incelediğimizde deri eldivenlerin oldukça revaçta olduklarını görüyoruz. Bunun yanı sıra örgü eldivenlerinde diğer sezonlara göre daha uzun ve çizmeyi andıran modellerde olduğunu söylemek gerekiyor. Uzun eldivenler, parmaksız modeller bu sezonda çok popüler. Tabi hepsi bu kadar değil yine sezon zımbalarla ve parlak taşlarla süslü eldivenlerde çok göreceğiz. Şimdi gelin sezonun trend eldiven modellerine hep birlikte göz atalım.
Deri Eldivende Son trend
Deri eldivenlerin zirvede olduğu bu sezon, ”Eldivende Son Trendin” deri eldivenlerin olacağını tahmin etmek aslında zor değil.
Bu sezon kısa kollu ve kolsuz elbiselerle kombine edeceğiniz uzun dirseğe kadar çıkan eldivenler şıklığınıza şıklık katacak. Yine uzun eldivenlerde örgü modelleri kadar deri ve kadifeden yapılmış uzun eldiven modellerde şık giyinmeyi seven bayanların tercihi olacak.
Zımbalı, taşlı ya da boncuklarla süslenmiş eldivenler de sezonun dikkat çekici Son Trend eldivenler arasında yer alıyor. Kürkle süslenmiş eldivenleri de söylemeden geçemeyeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder